Followers

BUKU RESEPI

Salam Sejahtera semua pembaca blog...

Saya rasa saudara/i semua tentu tahu cara membaca buku2 online seperti di bawah.  Jika ada yang masih kurang faham tentang cara penggunaannya, saya terangkan secara ringkas di sini.
Jika ingin membuka muka surat seterusnya, samada terus klik di anak panah kanan atau kiri, ataupun cuma bawa gambar tangan yg ada di muka surat dan seret ke atas atau ke bawah... mcm tu je lah... Harap2 kita semua dapat berkongsi resepi dari buku2 yg dpt saya cari ini..
Moga apa yg dipaparkan sedikit sebanyak dapat menafaat darinya....

ISTIMEWA HIDANGAN PETANG(JILID 1)




ISTIMEWA HIDANGAN PETANG (JILID 2)







SANTAPAN MALAYSIA







LAUK PAUK






BISKUT DAN KUIH MUIH




MASAKAN CENDAWAN





MASAKAN TAUHU




MASAKAN BUBUR




MASAKAN SAMBAL





MASAKAN GULAI




MASAKAN PANGGANG




MASAKAN RENDANG




MASAKAN SIPUT





MASAKAN PIKNIK

3 comments:

CiciMolek said...

PEMBACA2 BLOG SEKELIAN,

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH DI BLOG SAYA INI.
SUDILAH KIRANYA KALIAN MEMBERI SEDIKIT KOMEN DAN PENDAPAT MENGENAI BLOG YANG SAYA SEDIAKAN INI.

TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKONGSI.

MarNan Boutique said...

nak soft copy resepi ni blh tak kak?untuk simpanan

asam kering said...

slm. x boleh download ke kak?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...